dimarts, 10 d’abril del 2012

Una nova ullada al Pinterest

Aquesta vegada us porto una selecció d'allò més variada. Som-hi?

Per començar m'ha cridat molt l'atenció un blog de cuina d'una noia americana que fa receptes saludables amb un pressupost d'allò més ajustat. Sí, ja sé que el blog està en anglès, però amb l'eina del Google Translator podeu traduir totes les entrades amb només un clic. Us he seleccionat una recepta que m'ha cridat especialment l'atenció. Es tracta de pasta al pesto però que enlloc d'alfàbrega es preparar amb julivert. I tot plegat per només 0,40€ la racció!! Val la pena donar-li un cop d'ull, no us sembla?

http://budgetbytes.blogspot.com.es/2012/04/parsley-pesto-pasta-418-recipe-052.html
També us vull parlar d'una web molt interessant. Es tracta de "Craftgawker". És una mena de recopilació de manualitats de tot tipus que es poden trobar a la web. La gent que té blogs dedicats a les manualitats envien les fotografies de les seves creacions i la gent de Craftgawker selecciona les millors i les penja a la seva web. Si busqueu qualsevol tutorial o idea per a fer una manualitat, del tipus que sigui (bricolatge, infantil, costura, maquillatge, bijuteria, decoració, etc.) segur, segur, segur que ho trobeu aquí!

http://craftgawker.com/popular/favorites/7-days/
Si teniu ganes de preparar els vostres propis tractaments de bellesa, us passo una proposta ben senzilla i interessant. Es tracta d'una mascareta per a eliminar els punts negres de la cara. Sí, sí. Totalment natural i amb ingredients assequibles i de fàcil accés. Us animeu?

http://tipnut.com/homemade-blackhead-remover-treatment/
Doncs ha sigut també gràcies al Pinterest que hem descobert un racó encantador de Barcelona. Es tracta del Cafè Emma. Una granja-cafeteria que sembla ben bé un bistrot de París. Ens l'hem apuntat a la llista. A la propera escapada a la capital de ben segur ens hi deixarem caure. Oi que sembla un lloc encantador?

http://www.secretsofbarcelona.com/en/food/cafe-bistro/cafe-emma.html
Per últim, un "pin" útil i ecològic. Ens dóna informació de com netejar el bany utilitzant únicament productes naturals com la llimona, el bicarbonat sòdic o el vinagre. Els resultats són francament espectaculars i, no cal dir-ho, el medi ambient ho agrairà. Nosaltres de ben segur que ho provarem!

http://broccolicupcake.com/blog/2012/03/spring-cleaning-natural-cleaning-tips-for-the-bathroom/
Espero que aquestes suggerències us semblin interessants o, al menys, curioses. Si us decidiu a provar-ne cap ens ho expliqueu, d'acord? Fins a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...