diumenge, 15 d’abril del 2012

Peces Puces


Una de les millors coses de Waterbridge és el sentit de comunitat que té la gent que hi viu. Waterbridge no és un poble especialment bonic. Sí, tenim prats, tenim el riu, els boscos...però tot això és comú a tots els poblets de la zona. Segurament el més destacable és l'antiga zona industrial amb els seus edificis del segle XIX i principis del segle XX, amb els seus carrerons, les seves pedres plenes d'història... D'aquest barri tots, absolutament tots els habitants de Waterbridge n'estem molt orgullosos i ens agrada presumir-ne amb tota la gent que ve de fora.


Una de les associacions de Waterbridge ha posat en marxa una nova iniciativa per a donar a conèixer la nostra "joia de la corona". Es tracta d'un mercat d'artesania combinat amb un munt de tallers de diferents àmbits i adreçats a tots els públics. El dia escollit: ahir. El resultat: un èxit. El  Rec, el nostre barri industrial, es va convertit una vegada més en l'escenari d'aquest mercat. Un munt d'artesans de la zona van presentar les seves creacions que abarcaven des dels accessoris de pell, als mocadors de seda pintants a mà, joguines per a la canalla, tota mena d'articles teixits amb llana... Un paradís d'habilitats manuals i talent en el què perdre's sense importar-nos el pas del temps i amb l'única preocupació d'haver d'escollir amb què quedar-nos d'entre tot aquell munt de temptacions. La gent va disfrutar, va relaxar-se passejant sota aquest clima tant britànic de boires, clarianes i algun que altre ruixat sense importància, va poder saludar als seus veïns i donar la benvinguda als forasters que venien de fora a visitar el mercat, van poder escalfar-se al voltant de les fogueres improvitzades que guarnien el recinte i prendre quelcom calent, o fred, en el bar que els mateixos membres de l'associació s'havia encarregat d'instal·lar per a servir a tots els visitants. 

Waterbridge és un lloc meravellós per a viure-hi. Pels seus carrers, pels seus edificis, pel barri del Rec però, sobretot, per la seva gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...