divendres, 6 d’abril del 2012

La Mona de la Mariona (part III i definitiva)


Ja ho tenim!!! Ara mateix acabem de fer les fotos que demostren que la mona de la Mariona ja està a punt per ser entregada. Buff! Ha sigut una bona feinada! Però pensem que ha valgut la pena (bé, això ja ens ho dirà ella que nosaltres ni l'hem tastat!).


Un cop la sara ha agafat la consistència necessària hem procedit a la decoració. Primer hem sucat els dos pisos del pa de pessic amb un almívar lleuger i després l'hem farcit (ben farcida) amb la sara de xocolata. 


El següent pas ha sigut el de donar-li una primera capa de cobertura, ben fina, per a evitar que quan la decorem ens hi apareguin molletes del pa de pessic. Un cop coberta, l'hem posat a la nevera una estona per a què la mentega s'endurís.


I arriba el moment decisiu! Hem recobert tot el voltant amb ametlla crocant i ja l'hem situat sobre la safata en la què l'entregarem. Hem omplert la mànega pastissera i...som-hi!!


Com veureu, el patró que hem utilitzat és a base d'estrelletes. És senzill de fer i fa molta patxoca, no us sembla? Després només hem hagut de fer una senefa a tot al voltant amb la sara de xocolata i decorar-la amb unes floretes de pà d'àngel i unes perletes.


No cal que us digui que, si bé no ens ha quedat 100% professional, n'estem infinitament orgullosos!! I, sobretot, estic molt feliç de que el Jordi m'hagi ajudat a fer-la. Ha sigut un dia diferent i que de ben segur recordarem durant molt de tems!

A veure si a la Mariona li agrada tant com ens ha agradat a nosaltres fer-la. Ja us ho explicarem!!

4 comentaris:

  1. Hola tieta aquesta mona fa molt bona pinta!Demà quant vingueu la tastarem tots i segur que serà molt bona!
    Mònica:Te un toc profecional i semble molt bona,que la voldreu tastar?

    ResponElimina
  2. Hola nebodetes!!! Precisament comentàvem amb el Jordi que l'única part negativa de fer aquesta mona és que després de fer-la no la podríem menjar. :( Però no passa res, ens fa feliços pensar que la disfrutareu vosaltres. Demà ens veiem i us la portem. Fins demà!!! Molts petonets de part de tots (i del Guix, també!)

    ResponElimina
  3. Doncs bé, com anàven dient les nenes, jo no pinto res de bó aquí però seré un bon professional i la voldré tastar tota!!! (ai, em sembla que he barrejat les seves paraules).

    ResponElimina
  4. Carai, això és ben bo!!!! Que maca la decoració!!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...