dimarts, 13 de març del 2012

Pinterest...ing!


Imagineu un d'aquells taulers de suro gegants on penjar tot allò que ens agrada: una fotografia bonica, la recepta d'aquell pastís que ens han passat, l'adreça d'aquella botiga tan original, la pàgina d'una revista amb un article interessant... Hi cap qualsevol cosa. S'adapta al que nosaltres volem, al que nosaltres som. I quan, pel motiu que sigui, ens hi aturem una estona a redescobrir tot allò que els nous papers han anat "enterrant" a la part de sota, de ben segur que ens fa dibuixar un somriure. Això exactament és Pinterest. Un tauler virtual que cadascú s'organitza com vol i en el que penjar-hi tot allò que trobem a la xarxa que ens interessa o, simplement, ens agrada. En aquest cas, els "pins" serien les xinxetes i els continguts tot allò interessant ("interesting") que volem penjar. I d'aquí ve el nom, simple i clar: Pinterest.

Per a que ens fem una idea de la magnitud d'aquest fenomen a la xarxa, en els darrers sis mesos del 2011 el trafic d'aquesta xarxa social va créixer un 815% (increïble, oi?) i ara mateix ja és la desena xarxa social en nombre de visites al EUA (ni més ni menys que 31.7 milions!).

Per a accedir-hi s'ha de demanar una invitació (triga una setmana aproximadament) o demanar a algú que ja hi estigui registrat que us hi convidi. Un cop dins només hi ha una cosa segura...no podreu parar!! És quelcom altament addictiu que es menja el vostre temps sense que us n'adoneu i que fa que els propòsits d'anar d'hora al llit acabin sempre en això...propòsits. Cap altre inconvenient? Doncs sí. Un de molt petit. Ara mateix Pinterest no té versió ni en català ni en castellà i, per aquest motiu, és necessari un mínim coneixement de l'anglès per a poder disfrutar-ne (que consti que no miro d'escombrar cap a casa).

Bé, si el tema de l'anglès us fa enrere, o simplement us fa mandra, o no us ve de gust donar-vos d'alta en una altra xarxa social, us proposo venir de tant al nostre blog on prometem fer-vos un resum dels "pins" més interessants. En voleu una mostra? 

http://www.everythingetsy.com/2011/07/101-pretty-printables-free/


Recull de 101 links a diferents blogs i webs que ofereixen tot tipus de plantilles gratuïtes per a imprimir. Des d'etiquetes per als vostres pots de melmelada, a etiquetes per als regals de nadal, a plantilles per a fer les vostres pròpies caixetes de cartró...

http://www.cookinglight.com/cooking-101/techniques/cooking-questions-tips-00400000064986/print-index.html
Els errors més comuns que es cometen a la cuina i la seva ràpida solució. Un article molt interessant per a tots aquells/es que s'iniciïn en el món de la cuina (tal i com estic fent jo...).

http://www.theburlapbag.com/2011/12/diy-room-air-freshener/
Interessant article sobre com fer el teu propi ambientador per a la llar amb productes totalment naturals i utilitzant les essències que més ens agradin.

http://www.homedit.com/25-more-ways-of-turning-pallets-into-unique-pieces-of-furniture/
25 maneres de convertir els palets en peces de mobiliari exclusives. Us sorprendreu del que es pot fer amb només uns palets, una mà de pintura i alguns petits accessoris. A partir d'avui, us començareu a mirar els palets amb uns altres ulls.

http://cafefernando.com/the-best-chocolate-mousse-of-your-life-under-5-minutes/
La millor mousse de xocolata del món en només 5 minuts i amb només dos ingredients. Increïble, no? Encara no l'he provat de fer, però ja està a la llista. Prometo explicar-vos com m'ha anat un cop ho faci.

Ei! Encara queda algú llegint per aquí o ja heu anat tots a demanar una invitació pel Pinterest? ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...