diumenge, 6 de maig del 2012

Surfejant per la xarxa...

Sí, ja ho sé. Feia dies que no us portava alguna novetat del Pinterest. És que hi ha tantes coses que em criden l'atenció que és difícil escollir-nes només 4 o 5 per penjar aquí... Però he fet un esforç i aquí van algunes suggerències en les què invertir les hores mortes o les tardes de pluja. Us animeu?

http://www.weddingchicks.com/2012/01/27/diy-ombre-sugar-hearts/
Aquí us expliquen pas a pas com fer aquests petits cors de sucre de colors. Ideals per a regalar com a caramels o per a decorar les vostres cupcakes o pastissos. Tot i estar en anglès està molt ben explicat amb un munt de fotografies. Sembla molt fàcil!

http://www.wikihow.com/Type-Symbols-Using-the-ALT-Key
No sé si a vosaltres també us passa, però sempre que algun adolescent m'escriu alguna cosa pel facebook, o per correu sempre m'ho vesteix amb cors o dibuixets que, sincerament, no tinc ni idea de com ha insertat. Al meu teclat no els hi he vist mai...però no m'he atrevit mai a preguntar com fer-ho per estalviar-me de sentir allò de "és que no estàs al dia". Grrrr. Però mira, ara ja ho sé. En aquesta web us expliquen pas a pas com insertar cors i tot el què us pogueu imaginar. Indispensable per l'era "tecnològica" en la que estem, i per estar a l'alçada dels meus alumnes! ;-)

http://honestlywtf.com/diy/diy-macrame-bracelet/
Aquesta web m'ha encantat. Heu vist quins braçalets més bonics? Doncs sembla ser que són molt fàcils de fer. A més, ho expliquen pas a pas amb un munt de fotografies. Ideal per a gent maldestra com jo!

http://annekata.com/2010/05/fabric-paper-tape-a-little-tutorial/
La cinta adhesiva japonesa està molt de moda amb tot això de l'scrabooking, oi? Se'n pot trobar de tots els colors i amb tots els estampats imaginables. Però...i si poguessim fer la nostra propia cinta adhesiva? Totalment personalitzada! Només ens cal escollir una roba que ens agradi i en aquesta web expliquen com converir-la en cinta adhesiva. Una altra manualitat per apuntar a la llista!

http://www.ellinee.com/how-to-tie-a-perfect-bow/
I per acabar un altre link molt relacionat amb el d'abans: Com fer un llaç perfecte. He de confessar que aquesta és una assignatura que tinc pendent. Jo ja ho intento...però mai me'n surto. Els meus llaços són sempre una mena de "bunyocs" que més o menys recorden a un llaç...però res més. Amb aquest tutorial espero posar-hi remei. A partir d'ara veureu llaços meus a tot arreu! :)

6 comentaris:

  1. A mi em falta temps per poder fer tot el que voldria, je je je...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja Doncs estem igual! Però jo vaig recopilant per quan, algun dia, em toqui la loteria i tingui un muuuunt de temps lliure. (Diuen que l'esperança no s'ha de perdre mai, no?). ;-)

      Elimina
  2. Acabo de descobrir el teu blog i m'ha encantat la primera impressió, la imatge és boníssima. Ara, el contingut és fantàstic, vaig a tafanejar una mica més.
    Feliç dia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Gemma!
      Benvinguda! Ens encanta que ens vinguis a visitar. Torna sempre que vulguis, d'acord?

      Una abraçada!

      Elimina
  3. Caram, doncs no us ho creureu, jo sóc filla de Santa Coloma de Farners, però visc a Vidreres, i els meus pares hi viuen, com es sol dir, en són de tota la vida. Anirem investigant, a veure si ens podem conèixer hi tot, jeje!
    Gràcies per la resposta a la meva visita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què dius ara?? Jajaja Que petit que és el món! El meu pare i els meus avis són fills de Santa Coloma. Quan ell tenia 11 anys van marxar però encara hi tenim la casa i hi venim tot sovint. A més, encara hi tenim força familia. T'he de confessar que n'estem moooolt enamorats de tota aquella zona...

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...