dimarts, 15 de maig del 2012

Mousse de xocolata 0,0


Ara és quan se sent una veueta que diu "Xocolata i 0,0 és impossible!!" I, home, una mica de raó sí que té, però en la meva defensa diré que si existeix una mousse de xocolata apta per a l'operació biquini, sense cap mena de dubte, és aquest. I com que entenc que no teniu perquè creure les meves paraules deixeu-me, al menys, aportar dades objectives: em vaig "inflar a menjar" aquesta mousse mentres estava fent règim i tot i així vaig perdre els 13 quilos que volia. Màgia? No. Sucedanis. Aquesta és la clau. Perquè, que ningú s'enganyi, aquesta mousse és només una voluntariosa imitació de l'autèntica mousse de xocolata. Pero quan portes setmanes sense provar la xocolata i tens un desig d'aquells incontrolables us asseguro que us semblaran les postres més delicioses del món!

Mousse de xocolata 0,0
(per a 4 persones)

250gr de formatge fresc batut 0% M.G. (en venen al Mercadona o al Carrefour)
1 culleradeta de xocolata en pols desengrassada (la marca Valor en té una que es pot trobar al Mercadona)
2 fulles de gelatina neutra
2 clares d'ou
Edulcorant líquid al gust

1.- Posar la gelatina en remull.
2.- Barrejar el formatge amb la xocolata i reservar.
3.- Muntar les clares a punt de neu.
4.- Escalfar al microones un dit d'aigua en un vas i dissoldre-hi la gelatina (que haurem escorregut bé).
5.- Afegir la gelatina al bol del formatge i barrejar bé.
6.- Ben a poc a poc afegir-hi les clares a punt de neu. Anar amb compte de que no baixin.
7.- Tirar unes gotetes d'edulcorant, barrejar bé i tastar. Aquí es tracta de fer-ho al gust de cadascú.
8.- Distribuir la mescla en recipients petits i posar a la nevera un mínim de 2 hores.

A punt per degustar una bona mousse de xocolata sense cap sentiment de culpa? Doncs apa! Ara ja no podeu dir que és impossible.

Per cert, em fa molta il·liusió poder dir que els potets de vidre que veieu a les fotos són "herència" de la meva àvia. Havia vist aquests potets a la seva cuina tota la vida i ara que som els nous "inquilins" no vàrem voler desprendre'ns d'ells. Per fi he trobat l'oportunitat "d'estrena'ls"!! Ja ho diu el meu pare: no s'ha de llençar mai res!! (Ho diu un home que té un magatzem ple amb els records de tota la familia, així que alguna cosa deu saber al respecte!)


15 comentaris:

  1. Tens raó, en cada moment diferent les coses tenen gust diferent. Genial!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hoy Eva me ha -nos ha- preparado unas coulant de queso que estaban... No había probado nada parecido en mi vida. Pues ya estaba mirando de sacarle partido haciéndolo así y asá, que si en vez de esto pones lo otro... Parece que le den cuerda.

      Elimina
  2. Ideal per l'operació bikini que ja tenim aquí ;)
    No coneixia ni aquest formatge ni la xocolata, ja ho buscaré :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dice Eva que cuando estuvo haciendo su dieta -hace ahora un año- se le desarrolló un instinto especial para detectar todo tipo de productos 0,0. Te aseguro que no lo ha perdido, el instinto. Tiene como una especie de imán. Para ella -y para mí, claro- fue una revelación descubrir y aprender a sacar partido de este tipo de productos.

      Elimina
  3. Hermosas fotos, y ya estoy viendo de reojo otros posts muy tentadores, tengo que volver a visitarte, felicidades por el blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Agradecidos con tus palabras y con tu interés. Ya sabes dónde encontrarnos, puedes pasar siempre que gustes. Un cariñoso saludo desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  4. Bon dia!!! i moltes gràcies per passar per la meva cuina! Queda apuntadissima aquesta recepta sóc de les que és cuida i a la vegada gaudir d´un postre "que engreixi" ja ja!! Tinc els ingredients control-lats ja que els compro sovint. Petonts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Silvia. Gracias a ti por tu gentileza. Espero que cuando prepares el mousse disfrutes tanto con la experiencia como nosotros. Que de eso se trata. Salutacions.

      -Andy-

      Elimina
  5. Andy i Eva; Una bona alternativa tot menjant xocolata, sens cap dubte una bona "operació biquini". Tot és acostumar al estómac.
    Salutacions Eva i Andy¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Y además te aseguro que la experiencia vale la pena. Eso de "pecar" sabiendo que no habrá "castigo" no deja de tener su gracia. Salutacions.

      -Andy-

      Elimina
  6. Doncs si, jo pensava que xocolata i 00 era incompatible, pero ja veig que estava equivocada!! Te una pinta increible... Ideal per animar una mica la operacio bikini! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues espera porque Eva tiene prevista una batería de helados 0,0... Saludos.

      -Andy-

      Elimina
  7. Respostes
    1. Es una de las grandes ventajas de este mousse. Te lo puedes comer sin mala conciencia.
      Saludos desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  8. Esta receta NO tiene precio!! jajajaja qué pinta!! Gracias!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...