dijous, 31 de maig del 2012

La poció vermella de "Legend of Zelda"


Ens ha sapigut molt greu no arribar a temps pel repte que ens proposaven les noies de l'Enfogona't, la Marina i la Clara del programa Quins Fogons!, i que aquest mes girava al voltant dels còmics. Vàrem cometre l'error de mirar de trobar una recepta que ens agradés entre l'Andy i jo però cap dels dos som gaire experts en això dels còmics. Qui ens va resoldre el problema va ser el Jordi qui, al final, fins i tot es va oferir a fer tot el post sencer. Com us deia, no arribem a temps, però ens va fer tanta il·lusió que el Jordi s'impliqués tant en el repte que no hem volgut deixar de penjar la seva recepta. Aquí us deixem el què ens va escriure. Esperem que us agradi! 

Hola! Sóc en Jordi, el fill de l'Eva, la "cuinera" de l'Alfriston Cottage. Al veure que la meva mare (inculte en món dels còmics) no trobava cap personatge de còmic relacionat amb el menjar, al final (com que jo estava avorrit com una ostra i no tenira res més a fer) la vaig decidir ajudar fent-li una llista llarguíssima amb coses que menjaven els personatges dels còmics:
  • Els cubs del manga de Pokémon
  • La poció verda o el porc senglar de l'Asterix i l'Obèlix
  • Les mongetes màgiques de Bola de Drac
  • El pebrot del Shin Chan
  • Pastissets de melmelada pel Doraemon
  • Algo verd per semblar la Kriptonita del Superman
  • El formatge de Tom i Jerry
  • La mel del Winnie the Pooh
  • I un munt més...
 Però no trobàvem res que ens agradés. Al final vaig pensar en la famosa poció vermella de "Legend of Zelda" que, encara que és d'un vídeojoc, actualment surt la seva saga en manga.
Qui no ha jugat mai al "Legend of Zelda", quan us queden pocs cors i no us queda més remei que prendre una poció vermella per recuperar forces i salvar a la princesa? Doncs ara, podreu recuperar tants cors com en el vídeojoc perquè us donarem la recepta secreta.


Poció vermella de "Legend of Zelda"
(4 smoothies)

1 tassa de maduixes fresques tallades a trossets
1 tassa de suc de taronja
Gel (opcional)
1 cullerada de sucre

1.- Posar tots els ingredients en el pot del Turmix i triturar fins aconseguir la textura d'un batut.

I a disfrutar!


10 comentaris:

  1. Apa, quantes idees, podríem fer una segona covocatòria de l'Enfogona't de còmics, je je je...
    A mi també em va costar decidir-me per una sopa de la Mafalda ;)
    Sort en teniu d'en Jordi, perquè la seva proposta em sembla sensacional i molt mollt molt vermella!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jordi necesita motivación para soltarse el pelo. Entonces funciona y responde de inmediato. Con la receta estuvo muy fino.
      Saludos desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  2. Que divertit aquest repte i que ben resolt per el vostre fill!!! la veritat es que no he estat al càs, però de ben segur que jo m'haguera inclinat per la poció de l'Astèrix que sempre m'ha cridat molt l'atenció...Aquell "gran caldero"....
    La foto dins els frasquet m'agrada molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Te explicaré un secreto: cuando yo era un crío tenía todos los libros de Astérix y Obélix. Me fascinaban. En Navidad o por Reyes siempre llegaba uno o dos cuadernos de los galos. Hace falta que te diga más?.
      Saludos desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  3. les maduixes i les taronjes van ideal!! un batut bonissim per l'estiu! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ya ves, Roser, al final volvemos a los clásicos. Siempre me maravilla que de una combinación tan sencilla pueda resultar algo tan delicioso. Que tengas un feliz fin de semana.
      Saludos desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  4. Eva, quina passada! El teu fill és una joia! Què faries sense el Jordi, oi? ;-) A més, a mi m'ha descobert un videojoc que no tenia ni idea que existís... la poció de legend of Zelda ha de donar força perquè sí!! Avui us afegeixo a la llista de l'Enfogona't de maig. Que us ho mereixeu, per l'esforç invertit!!! Petonets i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Marina:
      Nos ha hecho muchísima ilusión el detalle tan amable que habéis tenido con nosotros. Es un placer encontrar personas tan agradables por aquí.
      Saludos desde Waterbridge.

      -Andy-

      Elimina
  5. SORPRESA!!! http://tapatdetapes.blogspot.com.es/2012/05/les-receptes-del-repte-de-maig.html Gràcies per participar! Avui us llancem la proposta de juny... què serà, serà... he he

    ResponElimina
  6. Fabulosa pocio magica, un 10 per el Jordi!!!

    ;)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...