dijous, 19 d’abril del 2012

Pasta amb espinacs i formatge de cabra


No he sigut mai especialment creativa amb les salses per acompanyar la pasta. Sempre he sigut de les de sofregir una mica de ceba, posar-hi una bona quantitat de tomàquet, unes herbes aromàtiques i, com a molt, pastanaga o xampinyons. Poca cosa més. Preparar-la a la carbonara no m'acaba de fer el pes per la quantitat de crema de llet que porta (i de calories!) i el mateix em passa amb el pesto per la quantitat d'oli d'oliva. Per aquest motiu no vaig dubtar ni un moment quan vaig trobar aquesta recepta. L'havia de provar. Era senzilla, ràpida, amb ingredients comuns i força "light". Què més es pot demanar?

Pasta saltada amb espinacs i formatge de cabra
(per a 4 persones)

320gr de pasta (en el meu cas cintes)
2 grans d'all
2 pastanagues
200gr d'espinacs
4 cullerades d'oli d'oliva
160gr de formatge de cabra (el podeu substituir per formatge feta si voleu)
Sal i pebre


1.- Bullir la pasta 10 minuts amb aigua salada. Escórrer-la i reservar.
2.- Mentres bull la pasta: Pelar i tallar a làmines ben finetes els dos grans d'all. Tallar la pastanaga en juliana. Rentar bé els espinacs i talla'ls a trossos.
3.- En una paella ben grossa (o wok) escalfar l'oli i enrossir les làmines d'all.
4.- Afegir-ji els espinacs i la pastanaga i saltar durant 3 o 4 minuts.
5.- Afegir-hi la pasta. Condimentar amb sal i pebre al gust i saltar uns 3 o 4 minuts més.
6.- Incorporar-hi el formatge esmicolat a trossos i saltar un minut més.
7.- Servir ben calent.

Doncs ja ho veieu. Una manera ben senzilla i ràpida de preparar un bon plat de pasta. Si utilitzeu pasta fresca no la salteu durant massa temps a la paella o us quedarà molt feta i massa "pastosa". Pel demés, no té més complicació. Que aprofiti!


2 comentaris:

  1. Eva Felicitats per aquesta recepta! facil i rapida i moooolt bona!! moltes gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu per venir a visitar-nos! Ens fa molta il·lusió que proveu les nostres receptes i després vingueu a explicar-nos com us ha anat. ;-)

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...