dijous, 26 d’abril del 2012

La primavera no s'atura


Ahir vaig tornar de la feina molt contenta. Fa un parell de setmanes un dels meus alumnes es va oferir a fer-me una barbacoa pel jardí. Ja feia algunes setmanes que ho parlàvem amb l'Andy i pensàvem que ens faria moltíssima il·lusió posar-ne una i començar a treure profit del pati del radera ara que els dies es van allargant cada cop més i fa bona temperatura. El què em va agafar per sorpresa és que ahir l'alumne em va dir que ja la tenia a punt i que la setmana vinent ja podíem quedar per a que la passessim a recollir. Visca! No deixo de pensar amb les verduretes a la brasa que prepararé, o les carxofes que tornen boig al Jordi, o la botifarra a la brasa per l'Andy... En fi, que ja m'hi veig! 


Fa una estona, doncs, hem sortit al pati per veure com ho organitzaríem i distribuiríem tot per deixar-ho llest per a l'arribada de la barbacoa i...allà estava! La primavera no s'atura. La natura segueix el seu cicle dia a dia i ens regala meravelles com les que compartim aquí amb vosaltres. Si us acosteu bé a la pantalla potser encara les podreu olorar i tot!


2 comentaris:

  1. Ostres, quina sort tenir un pati tan florit! I estic segura que fareu unes barbacoes sensacionals! :)

    ResponElimina
  2. Ai sí!! No saps que contents que estem d'haver vingut a viure aquí. Encara estem amb una sabata i una espardenya però de mica en mica anem acabant cada habitació i posant les coses al seu lloc. Però quina feinada!! I la barbacoa...en tinc moltíssimes ganes!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...