dimarts, 20 de març del 2012

El més interessant de la setmana

Els que no us hagueu pogut resistir, ja haureu comprovat que, efectivament, el Pinterest és altament addictiu. Vaja, que no és el millor per anar a dormir d'hora. I pels que encara no hagueu caigut en aquesta temptació, doncs dir-vos que des d'aquí us volem ajudar a no perdre "pistonada" de totes les idees, trucs, manualitats, receptes, etc. que ara mateix conformen els "greatest hits" del moment. Què? Ens hi posem?

Una recepta senzilla i diferent: Barquetes de carbassó amb tomàquets cherry a l'estil "pizzero". S'ha de provar!
http://prouditaliancook.blogspot.com.es/2010/05/tiny-tomatoes-big-taste.html
Dues de costura i de com aprofitar roba vella donant-li un nou ús. La veritat és que és increïble el què es pot fer amb una mica d'imaginació i unes mínimes nocions de fil i agulla. ;-)

La primera ens explica com reconvertir les camises velles en unes precioses fundes pels coixins del sofà o del llit.

http://www.countryliving.com/crafts/projects/10-practically-free-crafts#slide-12
I l'altra ens descriu, pas a pas, com convertir un jersey vell de llana en unes súper confortables sabatilles d'estar per casa.

http://www.homemade-holiday-gifts.com/felted-slippers.html
Una altra de manualitats. Aquesta més senzilla i que no requereix de cap habilitat especial. En aquest tutorial ens ensenyen com imprimir qualsevol foto amb paper de seda i enganxar-la amb cola blanca sobre un llenç en blanc. Veureu què senzill que és donar un altre aire a les nostres fotografies!

http://sarahsprojects.blogspot.com.es/2010/02/wall-art-for-siennas-room.html
Amb cinc taulons podem fer una taula? Doncs sembla que sí. I ens pot quedar gaire maca? Jutgeu-ho vosaltres mateixos. A vegades, les coses més simples són les que donen millor resultat.


Doncs això és tot, de moment. Seguirem navegant pels milions de "pins" de Pinterest i us anirem informant de tot allò que ens cridi l'atenció. No és una font inacabable d'inspiració? :)

2 comentaris:

  1. Hola, hola!
    Moltes gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres i benvinguda a la gastrosfera.cat!!

    Ara vaig a donar-li un bon cop d'ull al bloc, que us he descobert avui! :-)))

    ResponElimina
  2. Hola Massitet,

    Gràcies per ser tan ràpid. Ens fa moltíssima il·lusió formar part de la Gastrosfera.cat. Esperem que t'hagi agradat el bloc. Ja has vist que tot just estem començant. Però hi ha moltes ganes de fer-ho (i fer-ho bé!). Ja ens anirem veient per la xarxa.

    Salutacions!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...