tag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post6994422987269479445..comments2024-02-29T21:24:10.736+01:00Comments on Alfriston Cottage: Amb el pa a taulaAlfriston Cottagehttp://www.blogger.com/profile/02740431982385147641noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-15304617061667560742013-03-24T23:02:12.061+01:002013-03-24T23:02:12.061+01:00Quin curs més interessant! Fins aquí arriba l'...Quin curs més interessant! Fins aquí arriba l'oloreta tan bona del PA!Saudadehttps://www.blogger.com/profile/15889100436257855122noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-60907422626831423692013-03-17T21:02:01.585+01:002013-03-17T21:02:01.585+01:00Què bons, aquests pans fets a casa! I l'oloret...Què bons, aquests pans fets a casa! I l'oloreta que impregna tota la casa quan els cous. M'encanta.bojosperlacuinahttp://www.bojosperlacuina.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-54441539498728892262013-03-11T18:51:02.037+01:002013-03-11T18:51:02.037+01:00Hummm quin pa més bó, mare meva crec que no he men...Hummm quin pa més bó, mare meva crec que no he menjat quelcom igual des que era un nena petita jajaja. Teniu un bloc fantàstic que no es la primera vegada que visito, però cada vegada m'agrada més :)<br />Em sembla que visitare aquesta web que heu indicat, potser distribueixen productes aprop, jeje.Aylahttps://www.blogger.com/profile/09294999553485983697noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-64047773080782657412013-03-07T10:16:43.422+01:002013-03-07T10:16:43.422+01:00Hola Laura i Xavier,
Compteu amb nosaltres pel qu...Hola Laura i Xavier,<br /><br />Compteu amb nosaltres pel que faci falta. Us contestem l'enquesta així que poguem i la farem arribar a totes aquelles persones que pensem us poden ajudar en aquesta tasca. Sí que ens agradaria, però, que ens feu cinc cèntims de com ha quedat l'estudi un cop aquest hagi conclòs.<br /><br />Estem en contacte!<br /><br />EvaAlfriston Cottagehttps://www.blogger.com/profile/02740431982385147641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-70261222973545870962013-03-07T10:14:45.184+01:002013-03-07T10:14:45.184+01:00Hola Virgínia!
Pues sí, todo fue perfecto. Inclus...Hola Virgínia!<br /><br />Pues sí, todo fue perfecto. Incluso el solecito que se colaba por el balcón. Una delícia!<br />Respecto a las harinas, te paso el link a la web de Josep Mestre. Sé que venden directamente en la propia explotación pero también comentaron que distribuían en otros puntos. Lo mejor será que contactes con ellos y les preguntes. También cultivan todo tipo de legumbres de una calidad excelente y, por supuesto, eco 100%. La dirección es: http://pepmestre.com/ Ya me contarás si te animas a comprarlas. :)<br /><br />Besos!Alfriston Cottagehttps://www.blogger.com/profile/02740431982385147641noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-27555716587988684772013-03-06T18:05:47.493+01:002013-03-06T18:05:47.493+01:00Benvolguts Eva i Andy
Som la Laura Solanilla (al...Benvolguts Eva i Andy <br /><br />Som la Laura Solanilla (alguns de vosaltres em coneixereu com la Laura del “Cuinejar”, www.cuinejar.blogspot.com) i en F. Xavier Medina, professors de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Des de la nostra activitat de recerca universitària hem posat en marxa un projecte d’estudi sobre la gastrosfera en català, en el qual us agrairíem molt si poguéssiu facilitar-nos la vostra ajuda. <br /><br />En els dos darrers anys, el nombre de blogs sobre cuina escrits en català ha augmentat significativament. Fa poc més de tres anys rondaven la cinquantena, i avui dia en tenim ja localitzats més de 375. I el nombre segueix augmentant. <br /><br />Cada cop hi ha més persones d’origen divers que decideixen parlar de cuina en català. I com que pensem que val la pena saber qui som i cap a on anem, hem decidit iniciar aquesta recerca. <br /><br />En aquest sentit, us agrairem si podeu fer arribar aquesta enquesta (http://dom.cat/6n6) a totes aquelles persones que conegueu, i que tinguin un bloc gastronòmic en català. <br /><br />Amb les vostres respostes, intentarem obtenir una informació que situï la gastrosfera en català en el lloc que actualment creiem que mereix. <br /><br />Gràcies per la vostra col•laboració<br /><br />Laura Solanilla (lsolanilla@uoc.edu)<br />F. Xavier Medina (fxmedina@uoc.edu) <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01207072059228974713noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-60903129795857652362013-03-06T15:52:44.727+01:002013-03-06T15:52:44.727+01:00Joooo que xuli aquest curs!!! i vaja! quin pa mes ...Joooo que xuli aquest curs!!! i vaja! quin pa mes perfecta!!! felicitats!!! PetonetsChez Silviahttps://www.blogger.com/profile/14876540624907914940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-89383915140899530542013-03-06T15:05:41.112+01:002013-03-06T15:05:41.112+01:00Que suerte, vaya curso y vaya compañía, por lo que...Que suerte, vaya curso y vaya compañía, por lo que veo hasta el tiempo os acompañó. Una cosita... ¿Donde se pueden conseguir esas harinas??? Bss y gracias.<br /><br />Virginia "sweet and sour"Virginiahttps://www.blogger.com/profile/17910468256033212609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-64289377578599218912013-03-06T13:15:27.780+01:002013-03-06T13:15:27.780+01:00Quina sort fer un curs amb l Idris i amb aquestes ...Quina sort fer un curs amb l Idris i amb aquestes farines. Quin cap de setmana mes complet i enriquidor!!<br />petonetsel taller de cuinahttps://www.blogger.com/profile/17159844375585978866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-28896435880156732552013-03-06T11:54:33.517+01:002013-03-06T11:54:33.517+01:00Bonica aportació, Eva! Caram, quina sort, tot un c...Bonica aportació, Eva! Caram, quina sort, tot un cap de setmana en família! I fent un pa tan bo, entre l'olor i el tast... devia ser com una pel·lícula. PetonsTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7730065508359285748.post-21397679104472036682013-03-05T23:59:13.423+01:002013-03-05T23:59:13.423+01:00Això sí que és una sort! No tothom té el privilegi...Això sí que és una sort! No tothom té el privilegi de poder pastar un pa tan bo i amb unes farines tan bones! I amb un mestre de primera!!!!<br /><br />Si veus que el pa de la foto no està sencer és que no he pogut estar-me de clavar-li unes quantes queixalades!!!!<br />Petonslas recetas de ella y el abanicohttps://www.blogger.com/profile/05932744741936767027noreply@blogger.com